به این وبلاگ خوش اومدین

من هم مثل خیلی از شما که دارید این وبلاگ رو می خوانید آشپز حرفه ای نیستم ولی خیلی علاقه مندم که با مواد تازه و سالمی که در بازار های مالزی پیدا می شه یه غذای خوشمزه و مقوی برای خودم و خانوادم درست کنم. شما هم اگه دوست دارید به من بپیوندین.

Tuesday, 31 January 2012

مقلوبه بادمجان و گوشت

دارین فکر می کنین غذا چی درست کنین ؟ فکر کردن نداره که اگه غذاهای عربی رو دوس دارین حتما اینو درست کنین، مطمئن باشین پشیمون نمی شین. 


مواد لازم
پیاز=1 عدد بزرگ
گوشت گوسفند یا گوساله=300 گرم
بادمجان=2 عدد بزرگ
برنج=2 پیمانه
زردچوبه،نمک،فلفل،سیاه=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
آب گوشت=3 پیمانه
:
ابتدا پیاز رو پوست می کنیم و خلالی خرد می کنیم و بعد سرخ می کنیم بعد گوشت را به اندازه گوشت خورشتی خرد میکنیم و  و در پیازی که در حال سرخ شدن هست می ریزیم کمی تفت می  میدهیم و بعد سیر را با رنده درشت رنده میکنیم و به گوشتها اضافه میکنیم و بعد نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه میکنیم و میگذاریم گوشتمان را با 2 لیوان آب بپزد،ولی تمام آب آن تمام نشود.



بادمجان ها را حلقه حلقه خرد کرده(توجه کنید که خیلی نازک نباشن)، و بعد از آن کمی روی بادمجانها نمک بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند و بعد آنها را بشورید تا تلخی بادمجانها گرفته شود و بعد خشکشان کنید و در روغن سرخشان کنید

البته حواستون باشه که بادمجونا له نشن. بعدش قابلمه تفلون با سایز مناسبی رو انتخاب کنید و بعد بادمجانها را اول کف قالمه بچینید و بعد گوشتها را

و بعد از اون برنج را شسته و روی گوشتها و بادمجانها میریزیم و  3 پیمانه آب گوشت،نمک و فلفل سیاه را روی موادمان میریزیم و کمی هم میزنیم و میگذاریم تا بپزد، لازم به ذکره که میتوانید از اول پلو را هم زده تا همه مواد با هم مخلوط شوند یا اینکه میتوانید بگذارید بادمجانها و گوشتها در ته دیگ بماند و در آخر مقلوبه که آماده شد آن را باید به صورت قالبی در دیس برگردانید. حتما امتحان کنید تا مثل من مشتریش بشین! ..

و بعد با سالاد و ترشی و ماست نوش جون کنید تا حسابی سر حال بیاین. .

No comments:

Post a Comment