به این وبلاگ خوش اومدین

من هم مثل خیلی از شما که دارید این وبلاگ رو می خوانید آشپز حرفه ای نیستم ولی خیلی علاقه مندم که با مواد تازه و سالمی که در بازار های مالزی پیدا می شه یه غذای خوشمزه و مقوی برای خودم و خانوادم درست کنم. شما هم اگه دوست دارید به من بپیوندین.

Thursday, 2 February 2012

جوجه کباب تابه ای

شاید شما هم مثل من هوس یه جوجه کباب خوشمزه رو کردین ولی حال و حوصله بساط منقل رو ندارین، اگه این طوره با من همراه شین!
مواد لازم:
تکه های  سینه مرغ=1 عدد بزرگ
پیاز رنده شده=1 عدد متوسط
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زعفران=2 قاشق سوپخوری
نمک=2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ودر صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری سویا سس

 تهیه: تکه های  سینه مرغ را در مخلوطی از پیازرنده شده و آبلیمو و زعفران و نمکو کمی فلفل به مدت 2-3 خوابانده

  سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را در آن قرار می دهیم  بعد درب ماهیتابه را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پزشده سپس به روغن بیفتن و سرخ شوند . زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه است  که بسته به میل خودتان می توانید  جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.

این جوجه های خوشمزه رو با سیب زمینی سرخ شده و برنج سرو کنید.
راستی 1 پیاز رو خلالی کنید و بهش سماق و نمک بزنید و حسابی هم بزنید و با غذاتون بخورید خیلی می چسبه.

No comments:

Post a Comment