یه غذای خوشمزه مالزیایی هست که اینجا خیلی طرفدار داره Nasi Goreng Ayam Kunit
ولی خیلی از ایرانیها به خاطر ادویه های زیاد و خاصی که این غذا داره خیلی نمی پسندن. یکی از دوستان این غذا رو به سبک ایرانی پخته و از اونجایی که خیلی خوب شد گفتم اینجا بنویسم تا شما هم امتحان کنید، حتما می پسندید
مواد لازم
پیاز 1 عدد متوسط
لوبیا سبز 1 پیمانه
گل کلم 1 پیمانه
هویج 1 پیمانه
فلفل سبز درشت 1 عدد
1 پیمانهbaby corn یا بچه ذرت
فلفل دلمه ایی 1 پیمانه
1 عدد سینه مرغ متوسط
سیر 2-3 حبه در صورت تمایل
2 پیمانه برنج
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
طرز تهیه:
همه مواد رو خرد می کنیم و با روغن کم تفت می دهیم
به مواد فلفل سیاه، نمک و زرد چوبه و اگه دوست داشتین ادویه کاری اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم
بعد برنج را آبکش می کنیم و موقع دم کشیدن کمی نخود فرنگی و ذرت لابه لای برنج می ریزیم. وقتی برنج دم کشید برنج رو تو ماهیتابه با روغن کم کمی سرخ می کنیم بعد برنج رو تو دیسی بکشید و از موادتون روش بریزید و نوش جان کنید. خیلی خوشمزس حتما امتحان کنید.
مواد لازم رو می تونین بسته با زائقه خودتون کم و زیاد کنین.
No comments:
Post a Comment