به این وبلاگ خوش اومدین

من هم مثل خیلی از شما که دارید این وبلاگ رو می خوانید آشپز حرفه ای نیستم ولی خیلی علاقه مندم که با مواد تازه و سالمی که در بازار های مالزی پیدا می شه یه غذای خوشمزه و مقوی برای خودم و خانوادم درست کنم. شما هم اگه دوست دارید به من بپیوندین.

Monday, 6 February 2012

Nasi Goreng Ayam Kunit به سبک ایرانی

  یه غذای خوشمزه مالزیایی هست که اینجا خیلی طرفدار داره Nasi Goreng Ayam Kunit
ولی خیلی از ایرانیها به خاطر ادویه های زیاد و خاصی که این غذا داره خیلی نمی پسندن. یکی از دوستان این غذا رو به سبک ایرانی پخته و از اونجایی که خیلی خوب شد گفتم اینجا بنویسم تا شما هم امتحان کنید، حتما می پسندید


مواد لازم
پیاز 1 عدد متوسط
لوبیا سبز 1 پیمانه
گل کلم 1 پیمانه
هویج 1 پیمانه
فلفل سبز درشت 1 عدد
1  پیمانهbaby corn یا بچه ذرت
فلفل دلمه ایی 1 پیمانه
1 عدد سینه مرغ متوسط
 سیر 2-3 حبه در صورت تمایل
2 پیمانه برنج
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه


طرز تهیه:


 همه مواد رو خرد می کنیم و با روغن کم تفت می دهیم
به مواد فلفل سیاه، نمک و زرد چوبه و اگه دوست داشتین ادویه کاری اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم
بعد برنج را آبکش می کنیم و موقع دم کشیدن کمی نخود فرنگی و ذرت لابه لای برنج می ریزیم. وقتی برنج دم کشید برنج رو تو ماهیتابه با روغن کم کمی سرخ می کنیم بعد  برنج رو تو دیسی بکشید و از موادتون روش بریزید و نوش جان کنید. خیلی خوشمزس حتما امتحان کنید.
مواد لازم رو می تونین بسته با زائقه خودتون کم و زیاد کنین.

No comments:

Post a Comment